X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Marea finala X Factor Romania : Tudor Turcu, Ioana Anuta si Natalia Selegean se lupta duminica, de la 20:30

Marea finala: Tudor Turcu, Ioana Anuta si Natalia Selegean se lupta duminica, de la 20:30

Slatinenii, colegi, profesori, prieteni sau fani ai Ioanei Anuta s-au adunat pentru a o sustine pe concurenta la X Factor. Inarmati cu bannere si tricouri cu numele ei, sustinatorii Ioanei si-au incurajat preferata si i-au urat multa bafta in marea finala. Printre cei care au venit pe Esplanada sa o sustina pe Ioana se numara si primarul Slatinei.

Bucurie mare si in randul oradenilor, care si-au vazut visul implinit si pe concurenta lor, Natalia Selegean in marea finala X Factor. “E cea mai mare realizare a mea de pana acum, de care nu aveam parte fara ajutorul, voturile si sustinerea voastra si a tuturor celor care tin la mine”, a postat Natalia pe pagina de Facebook, aratandu-si recunostinta fata de admiratori.

Mediesenii s-au strans si ei, cu mic, cu mare sa-l sustina pe Tudor Turcu in marea finala X Factor. Cei care au luat initiativa au fost bloggerii medieseni, care au realizat o campanie intensa de promovare a tanarului. “Este momentul sa aratam ca impreuna putem ajuta Mediasul si talentele sale!” au declarat acestia!

Nu rata MAREA FINALA X Factor Romania 2012 duminica, de la 20:30, la Antena 1!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook