X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Maria Mihaiesti – Creatza de 14 ani de la X factor Romania

Maria Mihaiesti - X Factor Online, X Factor, X Factor live

Maria Mihaiesti are 14 ani, iar adolescentii la varsta asta au un alt vocabular, format din “frumi, dragu, multzu sau cu pla”. Asadar, Ana Maria are si buletin, iar “cantatul e viata ei: la masa, in bucatarie, in baie, la dus sau atunci cand isi face temele pentru scoala”.

Imbracata ca la fix 14 ani, cu parul rebel, tricou cu franjuri, jeansi scurti si cizme albe, Creatza interpreteaza “Feeling Good” si ii iese prea bine! “A cantat grozav”, se grabeste sa spuna Delia. “Are o voce matura pentru varsta ei si ce iese de aici, jar mananci”, se exprima si Bittman.


Dupa o discutie despre alcool si tutun, dorinte ale juratului Dan Bittman, Cheloo devine nerabdator si afirma raspicat ca votul sau este “DA”. Normal, toti cei trei jurati au fost la unison si uite asa Creatza noastra ajunge in etapa urmatoare!

Nici nu stim cum sa zicem, sa se teama Razvan si Dani sau sa ne gandim ca multe dintre vedetele “cu voce” din Romania sunt in pericol? Pazeaaa, vine Ana Maria Mihaiesti!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook