X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Nadir Tamuz, supranumit “idolul gospodinelor” de la X Factor

Nadir si-a invitat fanele sa il cunoasca personal si sa decopere si o alta latura a sa, iar fetele s-au grabit sa ii lase mesaje pentru a-l putea intalni si pentru a vizita casa X Factor. Telespectatorii vor putea vedea duminica, in timpul celei de-a treia gale live X Factor, ce le-a gatit Nadir si cum a decurs vizita.

Daca tot a primit apelativul acesta, Nadir s-a gandit sa le ofere fanelor sale posibilitatea de a vedea daca isi merita sau nu titlul de “idolul gospodinelor”. Astfel, a venit cu ideea de a organiza o sesiune de cooking pentru fanele sale de pe Facebook si a indraznit sa le faca propunerea producatorilor show-ului X Factor. Fara sa stea pe ganduri, echipa a venit in intampinarea dorintei lui Nadir, astfel ca aseara, dupa repetitii, Nadir a intrat in bucataria casei X Factor.

Zeci de tinere i-au lasat mesaje, insa Nadir a ales doar cateva. Si pentru ca surpriza sa fie completa, Nadir le-a asteptat pe fete cu flori, le-a gatit, a raspuns intrebarilor lor si, la final, le-a si cantat.

In vreme ce fanele au fost super incantate de oportunitate, o parte dintre fetele din casa nu au vazut cu ochi buni gestul lui Nadir, dorindu-si toata atentia idolului femeilor doar pentru ele.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook