X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Nevazatorul cu voce de Inger Ioan Man canta la X-FACTOR

Nascut in Medias, Sibiu Ioan Man incepe sa povesteasca firul vietii lui. Acest concurent este un model de urmat, Ioan ne povesteste ca muzica pentru el este un mod de a trai. In timpul lui liber Ioan merge pe role , schiaza si face bungee jumping, zboara pana si cu parapanta asistat.

Deviza lui in viata este “Daca vrei, poti”. E clar ca auditia va fi cu totul speciala , inbracat cu o camasa alba si pantaloni negri , impreuna cu accesoriul ce il scoate in evidenta “zambetul” Ioan Man increzator in fortele sale  incepe sa cante.

“Va iubesc pe toti ” spune tanarul. Cei din public il aplauda in semn de recunoastere.

Verdictul pare clar si totusi juriul X Factor reuseste sa ii dea si mai multa insemnatate: „Ai 3 milioane de DA, doar 3 ar fi fost prea putin”. Afara, isi imbratiseaza sora, sare in sus de bucurie si parintii lui il felicita. Dani si Razvan dau mana cu el – le-a castigat inimile tuturor.

xfactor-online.com
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook