X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Nicole Scherzinger Factor UK. Vezi demonstratia ei de putere in fata lui Cowell!

Dupa inlocuirea juratei Cheryl Cole cu Nicole Scherzinger, solista de la Pussycat Dolls, in 2011, multi s-au intrebat daca noua membra a juriului X Factor USA are capacitatea de a recunoaste talentul atunci cand il vede, in timp ce gurile rele ii puneau la indoiala calitatile vocale.

Mare le-a fost mirarea, atunci cand Nicole a pus piciorul in prag in timpul auditiilor si a demonstrat ca isi merita din plin locul de jurat la X Factor. Dupa o auditie slaba a unei studente de 20 de ani, titanul X Factor, Simon Cowell, a comparat-o pe Nicole cu acea concurenta, afirmand ca asa isi inchipuie ca ar fi interpretat  cantareata o piesa muzicala in tinerete.

Nicole a raspuns prompt, dar nu printr-o replica usturatoare cum ne-am fi asteptat. In schimb, a confirmat teza ca membrii juriului din orice show X Factor au cunostinte muzicale temeinice si/sau sunt cantareti de valoare. Scherzinger a subliniat faptul ca ea a interpretat, intr-o competitie muzicala similara, piesa dificila a lui Whitney Houston, ,,I Will Always Love You”, apoi a uimit publicul X Factor cu o reprezentatie subita, live, a melodiei, chiar de la masa juriului.

Cowell a ramas mut de uimire in fata talentului colegei sale, asa cum veti ramane si voi dupa ce ascultati interpretarea fabuloasa.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook