X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Nicole Scherzinger, uluita de auditia unei concurente la X FACTOR

Pentru a doua aparitie in fata juriului X Factor UK, Ella a decis sa isi impuna singura o provocare: Cher. Vocea deosebita a cantaretei cu parul de abanos a gasit rar in istoria muzicii un echivalent, dar asta nu a impiedicat-o pe tanara sa-si incerce puterile cu melodia “Believe” a artistei. Juratul Gary Barlow i-a urat noroc fara sa realizeze ca norocul fusese de partea ei inca de la inceput, cand soarta a inzestrat-o pe Ella cu o voce minunata.

Concurenta a plutit efectiv pe melodia lui Cher, atingand cu usurinta notele inalte ale melodiei fara a pierde timbrul grav, caracteristic vedetei. Publicul s-a ridicat in picioare, Nicole nu si-a putut stapani lacrimile iar Tulisa si Gary Barlow au zambit admirativ. Spectatorii se asteptau la un “DA” general, dar ce a urmat le-a depasit cu mult asteptarile!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook