X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Nord X, eliminati! Dragos Udila mai primeste o sansa

Desi Dani l-a provocat pe Dragos Udila sa nu cante reggae, ce a afirmat Bittman ca face intotdeauna concurentul, Udila a ales tot o piesa din acest gen muzical: Bob Marley: "Get Up, Stand Up".

Totusi, a improvizat pe ea; Dragos s-a adresat direct publicului, i-a indemnat pe spectatori sa cante alaturi de el, parand ca nimic nu mai conteaza decat momentul de fata.

Nord X l-a urmat. Blonzii au ales sa se distreze, chiar daca sunt la duel, pe melodia “We are Young”, a trupei Fun.

A venit momentul deliberarii. Jurata Delia a crezut ca “Udila e senzational, dar ei sunt ai mei. Nu am nimic sa le reprosez celor de la Nord X”. Cheloo l-a sustinut doar pe Boty din “fratia blonzilor’, spunand ca ceilalti doi “mai mult l-au incurcat”.

Dragos Udila: “Get Up, Stand Up” – Bob Marley

NORD X: “We Are Young” – Fun

Nord X, eliminati de Dan Bittman

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook