X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Nu ratati premiera X Factor, pe 22 septembrie la ANTENA 1!

Incepe X Factor, pe 22 septembrie la ANTENA 1!

Cel de-al treilea sezon al show-ului „X Factor” revine din 22 septembrie, de la 20:30, sub sloganul “Muzica si suflet”. Delia, Dan Bittman si Cheloo revin la masa juriului, insa, ca in fiecare an, decizia finala va apartine telespecatorilor.

Fata de anii trecuti anul acesta, a fost coborata limita de varsta de inscriere la 14 ani, astfel ca va fi o noua categorie in show, 14 – 25 ani. La preselectii s-au prezentat concurenti de pe patru continente. Diversitate, spectacol, talent sunt atributele celui mai nou sezon X Factor.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook