X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

O fetita de 13 ani ridica in picioare intregul juriu X Factor USA

Carly Rose Sonencler, 13 ani, este o fetita cu codite impletite, cu ochi sclipitori si un zambet pana la urechi. Are emotii, desi parintii incearca sa o incurajeze. Este doar o fetita si se intalneste pentru prima oara cu greii muzicii, pe o scena urmarita de milioane de oamenii de acasa si de cateva mii din public!

Cand ii anunta pe jurati ca o sa cante melodia soul a lui Nina Simone,  “Feelin’ good”, o melodie cu greutate, strangem un pic din dinti; nu vrem sa ii vedem iluziile spulberate. Simon Cowell este si el ingrijorat, iar L.A. Reid vrea sa se convinga ca ea a ales melodia asta si nu parintii ei, intr-o incercare de a arata tuturor ca fata lor “este cea mai tare”.

Dar Carly nu se lasa descurajata si apuca microfonul; vocea ei inunda platoul si acordurile grave insotesc primele versuri ale melodiei. Se simte bine pustoaica. Se simt bine toti, cand ii asculta vocea profunda, potrivita unei cantarete cu experienta.

L.A. arunca mainile in aer plin de entuziasm, nu ii vine sa isi creada urechilor. Parintii ei sunt uluiti, publicul este in picioare iar “adversarii” care asteapta sa isi primeasca sansa la X Factor nu se pot abtine sa nu o aplaude frenetic din backstage.

Cuvintele sunt de prisos cand vine vorba de reactia juriului. Mai bine ascultati auditia fenomenala si reactiile juratilor! S-a nascut o stea in SUA. Pe a noastra, o vom descoperi incepand de duminica, 23 septembrie, cand se lanseaza show-ul X Factor Romania.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook