X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

O mai ții minte pe Ligia, de la primul X Factor? Acum are hitul momentului, “30 de grade”, alături de Charm

Din păcate, în iarnă, la una dintre gale, mentorul a trebuit să renunțe la copiii săi. Avea de ales între T&L sau X-treme și a decis ca ultimele să plece acasă.

La primul sezon X Factor Romania, Ligia Moldovan avea 18 ani. Și multe, multe emoții, pentru că la preselecții gâtul îi juca feste. A cântat superb, a trecut proba, iar jurata Paula Seling, cea care se ocupa de grupuri, a luat-o sub aripă. Alături de două colege, a format grupul X – treme. Vocile se legau. Au ajuns în bootcamp. Când Paula le-a anunțat că sunt finaliste, Ligia a izbucnit în lacrimi de bucurie. Din păcate, în iarnă, la una dintre gale, mentorul a trebuit să renunțe la copiii săi. Avea de ales între T&L sau X-treme și a decis ca ultimele să plece acasă.

Atunci, studenta de la Babes Bolyai a declarat că nu va renunța la muzică! Și așa a fost! Paula Seling a început să le compună, apoi, în vreme, Ligia a pornit singură la drum. A tras voce alături de Vescan și-a făcut canal de youtube. De puțină vreme, ea și Charm domină toate toate topurile, dovadă că “30 de grade” ajuns la 2.500.000 de vizualizări. Tot împreună au mers la ZUMA, la Radio Zu, la Neatza cu Răzvan și Dani, cu viori, violencele…Mai trebuie vreo dovadă că Ligia s-a ținut de promisiune?

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook