X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

O membra RED a lesinat la repetitii

Oboseala si stresul care apasa pe umerii concurentilor de la X Factor si-a spus cuvantul. Elena Gondos, roscata trupei RED a ajuns de la repetitii direct la spital si a avut nevoie de ingrijiri medicale. Tanara a simtit ca nu se mai poate tine pe picioare, iar membrii echipei si colegele de trupa dus-o de graba la Camera de garda a Spitaului de Urgenta din capitala.

Din fericire, tanara nu a patit nimic grav, ci doar a suferit o cadere de calciu, din cauza acumularii de stres. Dupa ce a primit ingrijirile medicale necesare, Elena s-a intors in casa X Factor unde a fost intampinata cu afectiune de cele doua colege de trupa, Francesca si Oana.

Concurenta marturiseste ca, momentan, castigarea acestui concurs este cel mai important lucru pentru ea. Vrea sa ajunga cat mai departe, indiferent cat efort si stres presupune acest lucru.

Vezi momentul la Xtra Factor, pe Antena 2!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook