X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

O participanta la concursul X Factor din Marea Britanie a socat publicul

Concurenta care o imita pe Britney Spears a intrecut orice masura, agresandu-i sexual pe membrii juriului!

Lorna Bliss, in varsta de 33 de ani, a socat deja prin costumatia sa cand a intrat pe scena concursului: era imbracata doar intr-un fel de plasa alba, cu gauri mari, sub care purta doar un sutien si chiloti tanga minusculi. A vrut sa impresioneze juriul cantand piesa Till The World Ends, a lui Britney Spears, insa lucrurile au luat-o razna.

Prestatia artistica a Lornei s-a dovedit a fi sub orice critica chiar din primele acorduri, insa tanara s-a dezlantuit intr-un mod neasteptat: a coborat treptele din fata scenei alunecand pe… fund, apoi s-a urcat pe masa juratilor si a trecut la gesturi perverse cu Louis Walsh, un jurat respectabil al concursului. Uimirea juratilor de la X Factor, ca si a publicului, a fost fara margini! Ca sa nu devina urmatoarea victima a concurentei perverse, celalalt jurat de sex masculin, cantaretul Gary Barlow, a luat-o la fuga printre spectatori, scapand astfel cu succes de agresiunea sexuala.

agenda.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook