X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

O voce frumoasă și o piesă simplă. În total bun gust

O voce frumoasă și o piesă simplă. În total bun gust

”O voce frumoasă și o piesă simplă. În total bun gust”, a fost părerea lui Cheloo despre primul single Natalia Selegean.

În luna cadourilor, Nati polițista, după cum o știu fanii, a avut parte de o mare bucurie: finalista celui de-al doilea sezon X Factor a lansat primul său clip. Emoțiile sunt mari, nerăbdarea, de asemenea. Pentru primul său clip, Natalia Selegean a fost filmat 2 în zile și 2 nopți într-un mall din Oradea. Primul single: Ai fost greșeala mea a fost făcut în colaborare cu Deepside Deejays. Echipa frumoasei finaliste este formată din: Echipa de filmare: Fabrica de Amintiri, Make up artist : Mirela Fazakas, Hair stylist: Monica Lucus, Vestimentatie asigurata de designer-ul Laura Ciobanu, Coregrafie: Unique Dance Studio, Actorul Ciprian Ciuciu, Mobilier asigurat de Naturlich.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook