X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

O voce incredibila Alin Dan Rusu

Paseste pe scena increzator, dar se vede ca e emotionat. Prima impresie, de jos in sus: adidasi roz, curea roz, camasa bagata in pantaloni pe jumatate, cu dungi... roz. Se asorteaza si cu bratara care atesta ca e concurent! O imagine nu tocmai incantatoare pentru durul Cheloo, care se indreapta deja in scaun si se pregateste de atac.

Alin Dan Rusu are 31 de ani si locuieste singur in Cluj. In viata de zi cu zi este maseur si, surpriza, bona! Da, ati citit bine: e bona pentru un baietel de un an si un pic si o fetita de 4 ani! Muzica e o pasiune veche. Are multa incredere in talentul sau si crede ca e pregatit pentru o cariera de cantaret – a venit in fata profesionistilor din juriu, sa demonstreze ca are factorul X!

In fine, anunta ce va canta. Piesa grea, pentru cunoscatori. Aria in limba italiana “Vissi D’Arte” din opera in trei acte, “Tosca”, a celebrului compozitor Giacomo Puccini. Juratii privesc cu neincredere si asteapta momentul in care va da gres.

Incepe sa cante. Voce ireala, de extraterestru. Sala intreaga, cu juratii in frunte, face ochii mari. Acum inteleg cu totii de ce omul era asa sigur pe el. Isi vede de treaba, cantand dumnezeieste, in timp ce Delia si Dan Bittman privesc incantati. Sala e in picioare, cu totii aplauda frenetic. Totusi, tipul chel are cel mai mare impact asupra lui Cheloo: il face sa se inchine si sa incerce sa… isi smulga parul din cap.

 

Crezi ca acest concurent va ajunge in finala?

xfactor-online.com
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook