X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Paula Seling revine la X Factor

Artista, fostă membră a juriului în primul sezon de X Factor, se întoarce în calitate de invitată: “Este o plăcere să revin pe scenă pentru că am amintiri foarte frumoase de acolo. M-am bucurat foarte mult că s-au gândit la mine ca fiind persoana potrivită să cânte o piesă alături de Alex”, mărturiseşte fosta jurată a show-ului.

Paula va interpreta o piesă alături de Alex Maţaev, unul dintre cei doi concurenţi rămaşi în grupa Deliei, concurent care a topit inima multor fane: “Îl ştiam pe Alex Maţaev, îl auzisem cântând şi mi s-a părut că este foarte talentat, are o voce specială, personalitate şi carismă, iar acum că am şi lucrat cu el, constat că este şi foarte muncitor”, povesteşte Paula Seling.

În semifinala X Factor, difuzată duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, cei trei juraţi vor fi doar mentori, votul publicului fiind cel care va decide cine merge în finala supershow-ului.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook