X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Pe 28 octombrie, de la 20:30, prima editie de bootcamp!

Duminica si lunea viitoare, concurentii intra in Bootcamp! Cercul se restrange: dintre cei buni, multi pleaca acasa! Nu mai e loc pentru nicio greseala; juratii nu mai au rabdare. Standardele sunt mai ridicate ca oricand. Concurentii trebuie sa fie foarte buni, pentru ca Delia, Cheloo si Dan Bittman sa-si doreasca sa le fie mentori.


Printre cei pe care ii vei putea revedea in bootcamp se afla pustiul din Ciolpani – vampirasul, personaje iesite din basme – Ileana Cosanzeana, roscata cu voce incredibila – Iulia, sosia unui rockstar – Mick Jagger, fata care i-a intrecut pe cei mai rai rapperi – Anastasia zisa Anestezia, rebela care si-a facut singura freza – Diana Scripca, “sfintia” care nu se sfieste sa cante Parazitii – preotul rapper, strainul care a parasit meleagurile natale pentru iubire – Hevito, mieluselul bland cu pletele in vant – Tudor Gliga si muuuulti altii!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook