X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

PERFECȚI la pian și microfon! Black & White, cel mai bun grup de până acum

Unde-i pianul? Unde-i pianul? Asta a fost întrebarea care a zdruncinat sănătatea psihică a echipei X Factor la o audiție. Doi băieți din Slobozia aveau neapărat nevoie de el - dacă era să facă show. Și, Doamne, cum au mai făcut!

Pe numele lor – Black & White. Se cunosc de patru ani, au cântat doar în Slobozia, la cor. „Trupa s-a format fără să ne sugerăm asta, s-a întâmplat involuntar” ne spun cei doi, în ciuda părinților: „Mama spunea că nu o să ajung niciodată ca Fuego”

Se potrivesc ca Pat și Patachon, crede Brenciu. Dar la X Factor contează carisma, vocea, prezența scenică, tot pachetul, nu glumele. Pot băieții să-i dea pe spate?

Primele note o uimesc pe Delia- se aude beatbox. Apoi, în tandem, pian și voce. Ce avem aici – o orchestră întreagă?! Mai mult decât atât – două melodii diferite, cântate simultan, fără greșeală. Potrivire perfectă pe „I need a dollar”, a lui Aloe Blacc.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook