X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Povestea romanilor care fac senzatie pe YouTube.Milioane de oameni au vrut sa-i auda cantand

Doi tineri din Târgu-Jiu au reuşit să se facă remarcaţi pe Internet datorită vocii lor, aceştia realizând cover-uri după mai multe melodii cunoscute. Până acum, Mădălin Preda şi Ileana Popescu au reuşit să strângă împreună aroximativ 3 milioane de vizualizări.

Ultimul cover înregistrat a fost după hitul lui Jessie J., “Who you are”, care a strâns aproximativ 220.000 de vizite în mai puţin de o lună.

Aflaţi la început de drum, cei doi tineri cântăreţi au povestit pentru gândul că visează la o carieră muzicală şi că doresc să se facă remarcaţi.

Deşi nu au pregătire muzicală, vocile lor i-au ajutat pe cei doi să participe cu succes la concursurile de karaoke, la festivaluri şi alte evenimenite. Mădălin şi Ileana s-au remarcat şi în faţa artistei Viorica de la Clejani, care le-a promis că îi va ajuta cu promovarea, dar şi în faţa Andrei Măruţă, care le-a lăudat cover-ul după Jessie J.

“Ideea acestui cover mi-a aparţinut mie, iar piesa a ales-o Ileana. Nu ne-am gândit niciodată că va avea un aşa succes (în mai puţin de 2 luni de la postare, am strâns peste 150.000 de vizualizări). Acest cover a fost postat pe diferite pagini de Facebook, inclusiv de către Andra Măruţă, pe pagina ei personală, unde spunea că ne admiră talentul foarte mult. Pregătire muzicală nu avem, nu am luat ore de canto, dar am cântat pe unde am apucat – karaoke, festivaluri, diverse evenimente”, ne-au povestit Mădălin şi Ileana.

gandul.info
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook