X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Prestatie de exceptie la X Factor Ucraina!

Julia Plaksina a venit la auditiile din Odessa pentru a arata ca are factorul X. Ca sa-i impresioneze pe jurati, a mizat nu doar pe talentul sau muzical, ci si pe o piesa de succes: melodia castigatoare a concursului Eurovision de anul acesta, “Euphoria”.

Cei patru jurati X Factor Ucraina au fost atat de incantati de vocea Juliei, incat i-au dat verdictul intr-un mod inedit: cantand.Loreen este castigatoarea concursului muzical Eurovision 2012, care a avut loc la Baku, Azerbaidjan. Cantareata pop si-a reprezentata tara, Suedia, cu piesa “Euphoria”, care a strans 372 de puncte. Optsprezece tari i-au acordat tinerei de 28 de ani punctajul maxim de 12 puncte.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook