X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Prima Gala Live X Factor Romania! Plina cu de toate

Sistemul e simplu! Canta cei 15 concurenti (grupuri, sub 25 de ani, peste 25 de ani), apoi, voi, publicul, la SMS 1313 spuneti pe cine iubiti. Ultimul pleaca, direct, acasa. Penultimul si antepenultimul intra la duel, iar juratii - mentori decid cine ramane si cine ne spune "La revedere"!

Primii, pardon, primele care sparg gheata sunt fetele de la RED. Trei focoase, trei din Moldova, trei in rosu! Haha, recunosc ca sunt mai…plinute si se tem ca acest lucru sa nu le afecteze…coregrafia! Primi pasi pe o scena. Live! SINGLE LADIES, de la Beyonce. Asta ataca! Foarte bine, asa da! Zice Dan Bittman! “Foarte bine v-ati gasit, foarte bine v-ati gatit!”, adauga Razvan.

Dan Bittman si concurentul sau. Tudor Todut! Rocker! A tras tare ca sa ajunga in gale! L-au schimbat! La salon l-au schimbat! A cantat Coldplay! Si a facut-o bine!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook