X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Primul videoclip Anastasia Sandu – Hands in the Air

Primul videoclip Anastasia Sandu - Hands in the Air

Pe Anastasia Sandu ati cunoscut-o pentru prima oara la editia din 2012 a emisiunii XFactor cand a uimit juriul si mai ales pe Cheloo, cu o interpretare inedita a piesei Moment for life,ce a primit trei de “DA”. La scurt timp Anastasia a decis sa paraseasca competitia pentru a se concentra asupra carierei solo.

O vedem dupa doar cateva luni, zambitoare in pozele de la filmarea primului videoclip Hands in the air, alaturi de Ritma Records. Videoclipul a fost filmat in intregime la Timisoara in luna decembrie, in 3 locatii diferite. Anastasia impreuna cu trei prietene au lasat regizorul sa le surprinda in timp ce se pregatesc de party, iar atmosfera pe toata durata filmarilor a fost foarte distractiva.

xfactor-online.com
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook