X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Pustiul din trupa “Amicii”, concurent la X Factor

Florin Ristei si trupa Amicii au facut furori in anul 2000.

“Ea este dana, colega mea! Si vreau diseara sa ma plimb cu ea”. Cu aceasta piesa, Florin Ristei si trupa Amicii au facut furori in anul 2000. Nu numai ca au ajuns in toate topurile muzicale, ci si in inimile tuturor domnisoarelor. Acum, Florin are 25 de ani si propria trupa – Freestay.

 

Cel de-al treilea sezon al super-show-ului „X Factor” revine din 22 septembrie, de la 20:30, sub sloganul “Muzica si suflet”. Delia, Dan Bittman si Cheloo sunt cei care dau verdictul in privinta calificarilor concurentilor in etapele urmatoare, in lupta pentru marele premiu, insa, ca in fiecare an, dezicia finala va apartine telespecatorilor.

Eeeeeeeeeeeeeee… suna bine…ce zici?

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook