X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Pustoaica blonda care a pierdut trofeul X Factor !

Era în clasa a X-a, dar n-a ezitat să facă naveta Slatina – Bucureşti pentru a repetiţii şi concerte. Băieţii, liceeni şi ei, i-au apreciat mult vocea şi au tratat-o ca pe mica lor prinţesă. I-am cunoscut bine, fiindcă au venit cu inima deschisă la câteva concerte caritabile pe care le-am organizat în sprijinul copiilor grav bolnavi, în campaniile pe care le-am coordonat.

Ioana şi X-plod au urcat pe scenă alături de mari artişti şi întotdeauna vocea Ioanei a primit aplauzele meritate. Au participat alături de Alexandra Stan, Antonia, La-la Band, Aeroport, Deepside Deejay, Viţa de vie, Vunk şi mereu au fost apreciaţi. Cea mai deosebită întâmplare cu Ioana Anuţa îmi amintesc că s-a petrecut la un concert caritabil, desfăşurat la Colegiul Mihai Viteazul.

În acea zi, Ioana avusese teză şi a plecat destul de târziu din Slatina către Bucureşti. Promisese că va veni şi că nu putea să-i lase pe băieţii din trupă fără solist vocal în faţa unei săli pline cu liceeni. Suna de pe drum şi comunica mereu unde se află. Era la intrarea în Bucureşti şi X-plod mai avea 35 de minute până să urce pe scenă. Cu toţii am crezut că totul va fi ok. Din păcate, maşina Ioanei a fost prinsă într-un blocaj obişnuit pentru orele după-amiezii în Capitală şi totul s-a năruit. Navetista de la Slatina n-a ratat următorul concert, desfăşurat la Liceul “Jean Monnet”, două săptămâni mai târziu, unde a cântat tot pentru salvarea unui copil . “Pentru mine muzica e totul”, spune des puştoaica blondă.

Aceasta este Ioana Anuţa. O artistă care va creşte pe scenă, sub lumina reflectoarelor, şi de care vom mai auzi.

evz.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook