X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Raduly Botond: “Va promit ca nu ma opresc aici si ca o sa mai auziti de mine..”

Raduly, Nadir si trupa RED. Fiecare flancat de mentorul sau. Publicul a decis: dintre ei, Raduly pleaca acasa. Fara drept de apel.

Pentru o secunda sala a amutit. Undeva, din spate, s-a auzit infundat un: “uuuaaaa”…

Dupa ce s-a dezmeticit, Raduly a zambit. In timp ce Bittman a ramas cu un rictus inghetat. I-o fi trecut prin minte ideea ca, la un moment dat, poti sa faci, ca artist, TOT ce crezi tu ca e bine si lor sa nu le placa?

Raduly a cantat ok. Amuzant, timid si cu dor de familie. Multi l-au placut tocmai pentru felul sau stangaci de a se descurca.

Duminica seara, pe pagina X Factor a fost vedeta: “il vrem inapoi in concurs!’. “Aduceti-l inapoi!” “El are Factorul X!”

Insa “Mono”, pare ca stie el mai bine:). Pe pagina sa de Facebook spiridusul, cum il poreclesc prietenii, multumeste pentru tot. Se bucura ca l-am placut si o ia ca un semn bun. Vom mai auzi de el

Buna ziua tuturor,
Am ajuns si eu acasa in Sfantu Gheorghe … :)
In primul rand as vrea sa multumesc tuturor care m-au sustinut si m-au votat cu incredere. Nu aveti idee cat de mult inseamna pentru mine. As vrea sa va mai multumesc ca mi-ati scris parerile voastre despre eliminarea mea si desigur despre prestatia mea. Daca ar fi de mine as strange mana cu fiecare dintre voi. Va multumesc din toata inima mea!

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook