X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

X Factor Online Rap Girl Anastasia Sandu: sosete albe si bentita cu fundita, le-a dat clasa baietilor de cartier!

aca BUG Mafia ar fi aici, te-ar bate sau te-ar desconsidera”, ii spune altuia care a indraznit sa interpreteze o melodie semnata de ei. Ei pleaca, cum au venit, Cheloo simte ca nu va gasi rapperul de care are nevoie. Nu au atitudine, iar cand faci rap, “publicul trebuie mancat, devorat, dominat”.

Anastasia Sandu, 21 de ani, din Timisoara. Bruneta, pin up girl, cu bentita, cercei cu flori si ochelari de hipster, n-ai zice ca vine sa devoreze publicul cu un rap serios. Gatita pana la sosetelele albe pe care le-a asortat la sandale rosii si rochita in dungi, de marinar, Anestezia, cum ii spun prietenii, e hotarata sa cucereasca juriul.


N-a dormit deloc, a venit cu trenul singura tocmai din Timisoara si marturiseste ca a imprumutat haine de la mama doar ca sa faca impresie buna. Dar oare un outfit frumos e destul pentru a primi 3 DA la x factor online? Si oare Cheloo asta vrea de la un rapper?

 

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook