X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Rap la puterea X – Nicki Minaj

Diana Scripca. Eleva, 17 ani, Vaslui. In timp ce sta la coada, e remarcata de Razvan, curios tare: “Tu, ce-ai in buza? Un tranzistor?”. Cam asa ceva. Fata e prima care recunoaste ca e o fire mai rebela. In urma unei certe cu parintii, s-a dus frumos si si-a pus un cercel deasupra buzelor si “nebunia asta din cap” – adica si-a ras cositele blonde... pe jumatate. “Esti genul ‘premianta’, dupa cum esti tunsa”, isi da cu parerea si Dani.


Daca inainte era o fire timida si retrasa, schimbarea a adus cu ea si dorinte noi. Vrea sa iasa in evidenta. Crede ca are talent, asa ca a ales X Factor. E putin ingrijorata, e ragusita. “Lasa, spui ca asa ai vrut sa canti”, o sfatuiesc simpaticii prezentatori. O sustin si parintii, care au venit cu ea la auditie, chiar daca nu e chiar fata cuminte pe care si-ar fi dorit-o.


Intra pe scena. Prima impresie din partea juriului vine de la Cheloo: “Taci ca ne bate!”. “Dar ce s-a intamplat pe partea asta la parul tau?”, se baga si Bittman in discutie. Dupa ce lamuresc problema, Diana povesteste ce a facut in vacanta de vara. A lucrat la pensiunea parintilor sai. Chiar daca sunt “in familie”, tanara e tratata ca orice alt angajat: a pornit de jos, cu spalatul WC-urilor si curatarea camerelor.

Bittman ii felicita pe parinti, dar Cheloo are o cu totul alta parere. In stilu-i caracteristic, fara mila, declara despre tatal Dianei: “Trage pe sarmanii copii, i-a facut ca sa aiba cine sa-i spele. Face bani pe spatele tau. Eu zic sa-l arzi!”. Cateva replici mai incolo, tanara face o dezvaluire cutremuratoare: tatal e… procuror. Durul Cheloo e nevoit sa plece capul. “Retrag tot ce am spus”, zice el grabit.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook