X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Razbunarea lui Cheloo – Station 4 OUT !!

A doua eliminare de la X Factor: Station 4. A doua oara la duel, baietii nu au facut fata presiunii. Grupul a facut ceva nemaiauzit la X Factor: s-au oprit din cantat. Minute mai tarziu, baietii s-au pus din nou pe picioare dar nu a fost suficient pentru Cheloo, cel care a decis ca trebuie sa plece acasa.

Tudor Todut si Station 4 au intrat la duel. Station 4 si-a ales “Call Me Maybe”, Carly Rae Jepsen. Au inceput bine, dar au avut un moment de slabiciune neasteptat; unul din membri nu a mai putut sa cante. Presiunea pusa pe baieti, din nou la duel, s-a dovedit a fi prea mare. Culmea, Cheloo, cel care ii “terorizase” toata saptamana i-a incurajat de data aceasta.

Dupa ce au dus piesa la capat, a urmat Tudor Todut. Elevul lui Bittman a interpretat melodia “Jar of Hearts”, Christina Perri.

Dan Bittman le-a tinut pumnii tuturor baietilor, dar nu a putut sa nu isi sustina elevul. Delia a recunoscut ca baietii ei au gresit, dar ca orice “mama”, le-a oferit votul ei de incredere.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook