X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Răzvan şi Dani au fost îngenunchiaţi la „X Factor”

Răzvan şi Dani au fost îngenunchiaţi la „X Factor”

Prezentatorii emisiunii Neatza de pe Antena 1 au la îndemână un întreg arsenal – sãbii şi cãşti de vikingi, ochelari de toate felurile, bâtã de baseball, cascã de fotbal american, caschetã de poliţist, tot felul de costume, peruci, stropitori, un pian, ba chiar şi colace de salvare şi multe alte nebunii. Iar atunci când nu fac apel la nimic din recuzită, băieţii pur şi simplu ies pe scenă pentru a imortaliza un moment emoţionant.

S-a întâmplat şi într-una din zilele de audiţii cu juriul X Factor, de la Palatul Copiilor, când cei doi prezentatori, emoţionaţi de prestaţia unui concurent şi surprinşi de reacţia juriului, au venit pe scenă pentru a surprinde momentul într-o fotografie. Iar pentru a nu încurca în niciun fel filmarea, băieţii au ales să stea în genunchi, lângă operatori.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook