X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Sambata 8 decembrie 2012 Bonnie Tyler pe scena X FACTOR ROMANIA

La 19 ani a participat la un concurs de "tinere talente", pe care l-a castigat si care i-a adus un premiu, simbolic, de o lira sterlina.

Dupa ce s-a casatorit cu Robert Sullivan, un agent imobiliar, Bonnie a fost auzita de un producator muzical, care a propus-o pentru o casa de discuri. “It’s a Heartache”, primul ei single (1977) a devenit hit atat in Europa cat si in America de Nord.

Plecata la drum din Tara Galilor, Bonnie Tyler asculta, de mica, Janis Joplin si Tina Turner. Mama sa, pasionata de muzica, a indreptat-o catre opera, dar Bonnie n-a vrut sa auda. La 19 ani a participat la un concurs de “tinere talente”, pe care l-a castigat si care i-a adus un premiu, simbolic, de o lira sterlina. Dupa ce s-a casatorit cu Robert Sullivan, un agent imobiliar, Bonnie a fost auzita de un producator muzical, care a propus-o pentru o casa de discuri. “It’s a Heartache”, primul ei single (1977) a devenit hit atat in Europa cat si in America de Nord.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook