X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Se poarta ca un om al strazii dar canta impresionant!

Se numeste Svetozar Hristov si e inzestrat de la natura cu un talent nemasurat, dar neexploatat. A cantat “Nessun Dorma”, de Giacomo Puccini, a ridicat publicul in picioare si a primit patru DA din partea juratilor.

Stevie, cum se recomanda tanarul barbos de 34 de ani, a participat si la X Factor SUA, la Los Angeles. “M-am inscris la X Factor si in America. Ne-am adunat cateva mii de oameni si am participat la trei auditii in fata a 20.000 de spectatori pe un stadion, pana am ramas ceva mai mult de 100 de concurenti”, a povestit Svetozar.

El s-a intors insa in tara natala si s-a inscris si aici la X Factor. Pe scena a aparut cu gluga in cap si si-a pieptanat barba. Jurata Maria Ilieva, cantareata de mare succes in Bulgaria, l-a rugat sa-si descopere capul. “Fara gluga semeni cu Hristo Botev”, a remarcat Maria. “Mai degraba cu Fidel Castro”, a replicat Svetozar, dupa care a trecut la interpretare. “Nessum Dorma”, de Giacomo Puccini.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook