X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Sensibilitatea Dianei s-a intors impotriva ei

Iulia si-a invatat lectia de data trecuta: “Look-ul trebuie schimbat”. Asa ca s-a descotorosit de fustele lungi si tricourile largi pentru o rochita rosie pe corp si – ce sa vezi?! – tocuri. Cesaria Evora de Barlad a acceptat schimbarea propusa, desi incaltamintea i-a dat cel mai mult de furca: “E pentru prima oara in viata mea cand port tocuri!”

Asa dichisita, concurenta a interpretat “Hero”, de Mariah Carey. Gesturi ample, inflexiuni “cam multe”…

Diana Cazan a inceput incet, incet, sa inteleaga ce inseamna sa fii celebru. A dat déjà doua autografe, si-a schimbat coafura si a imbracat o rochie chic dar simte ca tot piesele sensibile i se potrivesc. Dan Bittman nu o contrazice.

Vocea Dianei “e intr-o nisa, ti se potrivesc piese de suflet, poate chiar piese religioase” in timp ce interpretarile Iuliei se vor a fi perfecte de la prima ascultare, iar acest efort nu da bine: “nu trebuie sa te vinzi toata, nu din prima”.

Diana Cazan nu poate supravietui la X Factor, este de parere Bittman: “Tu cu vocea ta suava, intr-o lume de sacali, cu un public de hiene, [ele] te mananca de vie”, insa cu siguranta va ramane in inimile lui si ale tuturor care au ascultat-o cantand. “Rar am ocazia sa imbratisez un inger”, ii spune Dan inainte de o lasa sa plece.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook