X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Sergiu chiar poate salva lumea. O spune “oglinda”.

Exmatriculat in clasa a X-a, Sergiu Hanzi a venit sa arate ca are Factorul X. A cantat. Rap. Dupa ce am aflat ca a avut o suta de lei pentru mancare si din ei si-a cumparat o carte. Si daca nu credeti ca un om poate fi atat de serios, Sergiu demonstreaza ca poti canta si despre "zane roz". Atat cat de roz pot fi acestea intr-o lume in care lucrezi in constructii, faci beat-box si citesti ca sa improvizezi rime "ce vor face lumea mai buna".

Camera de machiaj

Locul unde majoritatea concurentilor se transforma. Ba isi saruta iubitele, ba isi aranjeaza suvitele rebele cu fixativ. Ba, unii mai preocupati de aspectul fizic, isi dau cu rimel si gloss, barbati fiind.

Altii insa, putini la numar, parca nici nu vad oglinda. Iar daca o vad e ca sa repete. Sa se incalzeasca. Ca sa se lege povestea pe scena.

Nu Sergiu se oglindeste in geam. Nu Sergiu isi aranjeaza tricoul. Nici gand. Face beat-box cu castile pe urechi. Si parca isi scrie in cap scenariul ce are sa se desfasoare in fata juratilor.

“Si acum…acum o sa pun presiune pe bit! Man!…”

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook