X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Sexy X Factorul Sorin Bumbaru la audițiile X Factor

Sorin Bumbaru (22 de ani) din Galați a venit cu speranțe noi la X Factor. Face shooting-uri foto, joacă teatru și îi place să cânte. A interpretat “Wicked Game” (Chris Isaak) atrăgându-și simpatia Deliei într-atât de mult încât Bittman a oprit piesa.

Sorin Bumbaru (22 de ani) din Galați a venit cu speranțe noi la X Factor. Face shooting-uri foto, joacă teatru și îi place să cânte. A interpretat “Wicked Game” (Chris Isaak) atrăgându-și simpatia Deliei într-atât de mult încât Bittman a oprit piesa. În glumă, acesta i-a oferit mai întâi 1000 de euro pentru a părăsi scena, apoi i-a cerut 100.000 de euro din eventualul trofeu câștigat. Sorin a răspuns glumei, alegând cea de-a doua variantă. A fost pus să cânte din nou, alegând “Kiss” (Tom Jones). Cu votul negativ al lui Cheloo, foto-modelul din Galați merge mai departe în concurs cu două voturi de DA.

xfactor-online.com
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook