X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Sezonul 2 X factor, episodul 9 : 15 finalisti merg in galele live

Delia, Cheloo si Bittman si-au ales finalistii pentru galele live. A fost o competitie stransa. Ioana Anuta, Bernice Chitiul si Laurentiu Barzoi au fost salvati de Delia si Dan pe ultima suta de metri.

Duminica viitoare, ultimii 15 concurenti, alesi pe spranceana de cuplurile Cheloo si Bitza, Delia si Mitza si Dan Bittman si Edi Petrosel, vor trebui sa demonstreze ca merita increderea juratilor si pot castiga concursul X Factor. Atunci, un public nemilos, “de hiene”, cum bine zicea Bittman ii va urmari LIVE, de acasa.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook