X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Sharon Osbourne cel mai bine platit jurat din istoria X Factor

Producatorii show-ului, in frunte cu Simon Cowell, i-au oferit acesteia suma de 2 milioane de lire steerline, adica 2.35 milioane de euro, ca sa revina la masa juratilor pentru sezonul 10 X Factor UK.

Sotia lui Ozzy Osbourne a incantat publicul cu replicile sale acide pana in 2007, cand s-a retras din emisiunea X Factor. De atunci, Cowell a avut numai de pierdut in ceea ce priveste ratingul. Anul acesta insa, mogulul spera ca Sharon Osbourne sa ii readuca pe fani in fata televizoarelor.

Sharon Osbourne a devenit celebra o data cu reality show-ul “The Osbournes”, acceptand apoi sa jurizeze emisiunile “X Factor” si “America’s Got Talent”. In momentul de fata, sotia lui Ozzy este una din prezentatoarele emisiunii “The Talk”.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook