X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Silviu Murariu, puştiul care a cucerit-o pe jurata Delia!

Puştiul din Botoşani nu prea are încredere în propriile forţe, iar asta îl face şi mai simpatic. "Când eram mic, mă înregistram pe un telefon şi mi se părea că am o voce prea piţigăiată. Îmi era ruşine să cânt în faţa cuiva", a mărturisit Silviu.

Cu toate astea, visează să ajungă departe, cât mai sus. “Cel mai mare vis al meu este să cânt în faţa a mii de oameni. Să mă asculte şi să mă aclame”, a povestit Silviu Murariu.

Cum l-a văzut, Delia a fost numai ochi şi urechi. “Crezi că poţi să mă cucereşti?”, l-a întrebat artista. Fără să depună prea mult efort, doar cu o chitară şi o voce specială, Silviu a impresionat pe toată lumea. A ales piesa “Copacul”, a lui Aurelian Andreescu, o melodie clasică, foarte grea. A interpretat-o într-un mod original. I-a ieşit!

“Pentru mine, Aurelian Andreescu a fost cea mai mare voce masculină pe care a avut-o ţara asta. Trilurile pe care le-ai făcut au fost mult prea dese şi au stricat linia piesei. Cu toate astea Silviu Murariu, chiar dacă n-ai nici 18 ani, mi-ai dat senzaţia că poţi să cânţi piesa asta”, a declarat şi Ştefan Bănică.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook