X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Simon Cowell se relaxeaza ca un rege in Saint Tropez inainte de a se intoarce la X Factor

La 52 de ani, Cowell nu s-a aventurat prin paradisuri exotice si nici nu a incercat sporturi extreme. In schimb, a stat sa se bronzeze la bordul unui yacht pe linistita insula Saint Tropez, preferata vedetelor pe timpul verii pentru lux si confort. Cowell a renuntat la figura incruntata cu care i-a obisnuit pe concurentii X Factor, a luat un sort alb pe el si si-a intampinat bucuros prietenul, comediantul David Williams.

Cei doi s-au despartit veseli ceva mai tarziu, Williams glumind pe Twitter: ,,Simon Cowell tocmai m-a vazut gol. Pe o barca. Este absolut adevarat”. Cowell nu a parut deranjat de mica farsa si si-a continuat siesta.

Anul acesta, el se va intoarce pe platourile de filmare X Factor USA ca jurat, alaturi de Britney Spears, Demi Lovato si LA Reid.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook