X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Simona Gherghe s-a intalnit in vacanta cu castigatorul X Factor Grecia!

Simona Gherghe a ales si in aceasta vara ca destinatie de vacanta Grecia. Desi a preferat ca in cea mai mare parte a timpului sa se odihneasca si sa-si incarce bateriile pentru noul sezon Acces Direct, Simona nu a ratat nici minunatele bouzoukia grecesti, recunoscute in toata lumea pentru muzica de calitate si dansurile traditionale. Aici a avut ocazia sa il cunoasca pe castigatorul X Factor Grecia, Nikos Oikonomopoulos – un tanar cu o voce dumnezeiasca, alaturi de care frumoasa prezentatoare s-a si fotografiat.

Din 3 septembrie, un nou sezon Acces Direct ia startul la Antena 1, iar Simona Gherghe a profitat din plin de ultimele zile de vacanta. Si in acest an, frumoasa prezentatoare a ales ca destinatie de vacanta insorita Grecie, tara de suflet a acesteia si locul unde i-ar placea sa se mute candva.

Desi a vrut sa se odihneasca inainte de lansarea noului sezon al emisiunii, in serile petrecute pe taramurile grecesti Simona si-a facut timp sa viziteze si splendidele bouzoukia – localuri renumite pentru muzica de calitate, asociata cu dansuri traditionale. Intr-un astfel de loc minunat Simona l-a intalnit pe castigatorul X Factor Grecia – Nikos Oikonomopoulos, un tanar extrem de talentat, care promite o cariera de succes, si nu a ratat ocazia de a se fotografia cu el. „Aseara am fost la bouzoukia si m-am pozat cu artistul Nikos Oikonomopoulos! Super experienta! Grecii stiu sa se distreze!” a postat frumoasa prezentatoare pe pagina sa de Facebook.

Din aceasta toamna, romanii vor avea sansa lui Nikos Oikonomopoulos. Pe 23 septembrie, Antena 1 lanseaza del de-al doilea sezon X Factor, pe scena caruia vor urca alti concurenti gata sa convinga ca au voce, carisma, prezenta scenica, ca pot face show si ca merita sa castige marele premiu, in valoare de 200.000 de euro.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook