X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Success in prima zi de auditii la XFactor Iasi

Pe scena X Factor din Iasi au venit concurenti de toate varstele, de la 16 pana la peste 70 de ani, care au vrut sa isi dovedeasca talentele, in fata unui juriu de exceptie. Ei au aratat ca atunci cand vine vorba de muzica nu exista limite de varsta si ca vedeta poti deveni si fara sa se tina cont de acest criteriu!

Am avut de toate: concurenti care au impresionat prin talentul lor, povesti impresionante, scene amuzante cu juriul, dar si cu publicul, distractie, concursuri, karaoke, dar si momente de tristete si dezamagire. Ca in orice competitie, unii au ramas si altii au plecat acasa, insa cu capul sus si cu speranta ca, poate, data viitoare va fi mai bine. Prezentatorii Razvan si Dani au stat in culise, alaturi de concurenti, incercand sa destinda atmosfera si sa-i faca sa fie cat mai siguri pe ei.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook