X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Superstaru Andrei Leonte canta imnul XFACTOR

, Andrei Leonte, castigatorul primului sezon X Factor, canta povestea show-ului care l-a transformat dintr-un om obisnuit intr-o celebritate. Andrei lanseaza imnul X Factor inspirat din propria poveste a succesului.

Ca orice fenomen care schimba vieti, m-am gandit ca si X Factor are nevoie de un imn. Este o oportunitate cu care te intalnesti o data in viata si, prima generatie stie asta, ai sansa sa faci parte dintr-un proiect mare, care poate nu ar fi fost la fel fara tine, la fel cum nici tu nu ai fi putut evolua fara el. Am incercat sa surprind asta, sa scriu despre cum iti schimba viata, despre ce se intampla in „transee” si ce simti inainte sa intri pe scena sau sub lumina reflectoarelor. Am incercat sa scriu despre cum iti bate inima cand incepi sa canti stiind ca nu ai cum sa mai incerci o data, despre gandul ca poate, in sfarsit ii vei face mandri pe cei dragi, si ca, poate, daca n-o dai in bara in urmatoarele 2-3 minute, si se schimba viata!” , a povestit Andrei Leonte despre imnul X Factor.

Imnul X Factor a fost lansat chiar inainte ca noua generatie de juriu X Factor sa ajunga la Iasi, orasul din care provine Andrei Leonte. Luni si marti, Delia, Cheloo si Dan Bittman se vor afla la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi incercand sa gaseasca factorul X in Moldova.

Asculta aici imnul XFactor

 

VERSURI: Andrei Leonte
MUZICA: Adrian Sina
PODUCTIE: Sisterhoodlive Records

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook