X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Teribil de talentat, Alex Simion!

Are iubita? Ce melodie vrea sa cante? Cati ani are?

In culise, pare sa fie sigur pe sine si hotarat sa demonstreze ca este mai mult un “Apollo” decat un “Adonis”. Pe scena, insa, il cuprind emotiile. Delia il baga la interogatoriu: Are iubita? Ce melodie vrea sa cante? Cati ani are?

Alex nu pare deloc arogant in fata lor. Le raspunde timid, se teme sa nu uite versurile, doar canta “Lost” de Michael Buble. Nici nu termina primul vers, ca un zambet larg se asterne pe fata Deliei. Ahhh… are o voce mai dulce ca mierea, care iti rasfata urechile si inima.

Fetele, cucuietele din sala, se ridica in picioare, se aud fluieraturi, iar concurentul demonstreaza ca poate incinge publicul fara sa isi scoata tricoul. Are o voce de inger si asta e suficient.

Seamana cu Bittman la voce – poate de asta juratul X Factor zambeste la randul sau. I-a cucerit. Cheloo stie ce urmeaza: “Stiu ce vrei sa faci, ma opun! Sotul tau tocmai a plecat, nu poti sa faci asta: nu il lua in brate!”, o avertizeaza pe Delia. Jurata insa nu se lasa cu una, cu doua: “La inceput l-am subestimat, nu stiam ca are timbrul asta fantastic. Vreau sa hug you!”.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook