X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

The big boss ALEX Velea aduce plaja in fata blocului! E marfaaa

Videoclipul te trezeste din amorteala si iti aduce pofta de petrecere chiar daca esti sau nu la mare. “Vara  E MARFA TARE, pentru ca distractia nu tine cont de loc, ci de tine”, spune Alex Velea.

Imaginile au fost filmate intr-un cartier cu tineri plini de viata, care au adus distractia de la plaja printre… blocuri. Rand pe rand, Smiley, Mihai Ristea, Sore, Jazzy Jo, Giulia, Boier Bibescu, DJ CellBlock, Cabron, Speak si Pacha Man isi fac aparitia la party, intr-o atmosfera plina de zambete si relaxare, din care nu lipsesc jocurile pe nisip, sezlongurile sau concertele in aer liber.

xfactor-online.com
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook