X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Toate femeile sunt frumoase. Trebuie sa stii cum sa privesti!

Fetele frumoase s-au perindat pe scena X Factor. Brune, balaie sau roscate. Inalte sau minione. Cu parul lung, indiscutabil. Cret sau drept. Ochii mari si privirea curata.

“Pe cine doresti sa impresionezi cel mai mult in seara asta”? Surprizaaaa. Raspunsul nu e pe Cheloo. Ci pe Dan Bittman.

Iar ca sa il impresionezi pe Dan Bittman fie canti Edith Piaf graseiat, cu aer frantuzesc „il me dit des mots d’amour/ des mots de tous les jours/ et ca me fait quelque choseeee” si ai pistrui si ochi caprui.

Fie ai parul strans in coc. Si domnul Bittman te sfatuieste sa il desfaci. Ca premisa de show.

Fie ai ochii albastri si domnul Bittman intreaba daca sunt ai tai sau ai mascat naturalul cu lentile de contat.

Fie ai cercel in limba si domnul Bittman e curios din cale afara sa il vada: „scoate putin limba la mine”.

Fie esti absolut maritata si domnul Bittman, mai in gluma, mai in serios, manifesta o teama neinteleasa de sot: „dar nu vreau sa stiu cine e!…”

Deci… „Miau, Pisi! Ce sa mai, incoace si incolo…“Liniste. Va rog foarte mult, eu ma ocup”.

„Mie imi plac ochii, imi plac carnea si imi plac zambetul”, marturiseste intr-un puseu de sinceritate juratul. Eeee….ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place…

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook