X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Toti pentru unul si unul pentru toti.

Au inceput sub semnul lui Cheloo - "Sifon la securitate. Cine e?" De fapt, sunt ca muschetarii. Unul pentru toti si toti pentru unul.

Tudor Todut, Suranyi Botond, Flavia Hojda, Tudor Gliga, Diana Scripca. Trecerea grupului prin bootcamp nici macar nu e despre blond. E despre armonie. Si despre cum, un potential Factor X poate lucra in echipa. Element care a trecut oarecum neobservat pentru cele mai multe echipe. Instinctul de supravietuire a eclipsat fericirea si multumirea pe care cei opt copii din trupa “Sase blonzi si doi bruneti” le-au trait.

A fost singurul grup care s-a bucurat de ceea ce i se intampla. Toti cruzi, 18 ani si putin.  S-au intalnit, s-au placut, s-au inteles. Instantaneu.

Adam Lambert, What do you want from me.  A picat ca o manusa. Au improvizat foarte mult, au pastrat linia melodica, au avut o strofa de RAP. S-au auzit toti. Si fiecare.  Vorba lui Cheloo – e evident, “pentru a afecta calitatea acestui concurs ar trebui sa ii dam pe toti afara”.

Au fost cei mai tari!” a apreciat jurata Delia cu bucurie. Venita de la ei.

Lui Bittman i-au placut, “pe cuvantul lui”. Desi i-a intrebat cine ar putea da nota “aia inalta-inalta, Boti!”

Vor scoate untul din ei. Acesti “ei” care nu se asteptau sa fie buni, dar, paradoxal, nu au tremurat de teama ca vor fi slabi.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook