X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Tudor e un Bon Jovi pe cinste; Sa mearga in gale, e de parere Bittman!

Unii concurenti traiesc pentru muzica si respira intre pauzele dintre versuri. Sanziana alias Shakira are acasa un adevarat studio: microfon si aparat de inregistrat in camera ei si un pian in camera de zi. Parintii o mai vad la fata doar cand exerseaza la clape: “Ajung sa cant si 5 ore incontinuu”, spune ea.

Nadir nu se lasa mai prejos. Stie ca look-ul nu este totul la X Factor, asa ca s-a pus serios pe repetat. De data aceasta, a ales “Just The Way You Are”, de Bruno Mars, piesa pe care i-a dedicat-o unei “persoane dragi”. Bittman si Edi il tin in suspans pana la jurizare.

Sanziana lasa piesele ritmate in urma si alege una care sa ii puna in valoare calitatile vocale. Numai ca, daca lasa atitudinea pe locul 2, s-ar putea sa isi piarda locul printre finalisti.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook