X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Tudor Turcu adopta un still underground comercial

Sunt deschis la colaborari si constient ca trebuie sa fac compromisuri.

Tudor Turcu, castigatorul sezonului 2 X Factor, este un om cu picioarele pe pamant. Poate ca a castigat un concurs de anvergura, dar asta nu inseamna ca refuza colaborari cu alti artisti sau ca nu intelege ca va trebui sa faca compromisuri in muzica, daca vrea sa se bucure de hit-uri.

Tudor a povestit pentru 220.ro ca, desi voturile castigate inseamna ca romanilor le place si rockul, intelege ca producatorii ar putea sa ii ceara sa faca un compromis: sa abordeze, pentru inceput, un stil underground cu nuante comerciale.”Ma mulez, sunt artist”, a spus acesta, sigur ca se va descurca in viitor.

sursa: 220.ro

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook