X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Tudor Turcu are grave probleme de sanatate

Dupa fiecare interpretare, tanarul este asteptat in culise de o intreaga echipa medicala, care trebuie sa se asigure ca Tudor se simte bine.

Inainte de ultima repetitie pentru gala de duminica trecuta, sanatatea lui Tudor s-a deteriorat. “Aveam niste dureri groaznice in piept, in zona inimii”, spune chiar el. Tanarul a fost transportat la spital, unde i s-a facut o electrocardiograma (EKG), analize de sange si radiografii. El are aceasta problema din copilarie, atunci cand medicul cardiolog i-a spus ca inima lui e deformata.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook