X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Uite cat de bine improvizeaza Delia! Jurata X Factor vrea sa mearga in concerte cu unul dintre concurenti!

X Factor au adus in fata juriului concurenti foarte talentati, care au ridicat sala in picioare inca de la primele acorduri. A fost si cazul acestui tanar, care a impresionat-o atat de tare pe Delia, incat aceasta i-a propus sa o insoteasca in concerte!

In cautarea urmatorului super star al Romaniei, caravana X Factor a intalnit concurenti foarte talentati si dornici sa lupte pentru a demonstra ca au ceva de spus in muzica. Este si cazul acestui tanar, care a vrut sa impresioneze juratii X Factor cu un mic recital de beatbox si se pare ca a si reusit. Deliei i-a placut atat de mult interpretarea tanarului, incat i-a propus sa o insoteasca in concerte. Pana atunci insa, cei doi au facut o mica demosntratie, spre incantarea publicului, dar si a celorlalti doi jurati.

Dupa un lung periplu prin toata tara, auditiile X Factor s-au incheiat, desemnand concurentii care vor lupta sa demonstreze ca merita sa devina urmatorul super star al Romaniei. Cu sufletul la gura, acestia asteapta tabara de pregatire, una dintre cele mai mai solicitante etape ale concursului.

Toti cei care au primit un raspuns afirmativ din partea noii generatii de jurati X Factor vor trece prin trei zile de antrenamente si teste, astfel ca la sfarsitul lor vor ramane cei mai buni 24 de concurenti. Din acel moment misiunea celor trei jurati devine una mai dificila. Din judecatori, cei trei se vor transforma in mentori si vor avea de indrumat cate o grupa de concurenti pana in marea finala X Factor, cea care ii va aduce castigatorului pe langa notorietate si un premiu de masura, in valoare de 200.000 euro.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook