X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Un concurent de la XFactor si-a cerut prietena de sotie, cine crezi ca sunt nasii! Bitman si Delia

Show mare la X Factor Cluj Napoca!!! Casa de Cultura a Studentilor este, de doua zile, caminul a sute de oameni, parinti, prieteni, tineri plini de energie, care au venit sa isi sustina favoritii sau sa vada ce inseamna sa stai in culisele unui concurs celebru la nivel international!

Tinerii se simt atat de bine in platourile X Factor, incat concurentii gasesc aici mediul propice pentru a face tot felul de lucruri, care mai de care mai nebunesti.

Surany Botond, un tanar de 23 de ani, cu o carisma aparte (si un tatuaj masiv pe picior), a fost intrebat direct de Cheloo: “Esti concurentul cu factorul X. Ai luat premiul, ce vei face cu el?”.

Raspunsul tanarului a fost surprinzator: “Ii voi cheltui pe toti cu prietena mea!”. Iar Delia, curioasa ce ar determina un barbat sa faca acest gest pentru femeia iubita, a chemat-o pe tanara pe scena. A urmat un moment siropos, ce a starnit lacrimile unor fete emotionate din public, dar si indiferenta lui Cheloo: Surany si-a cerut prietena in casatorie, direct pe scena X Factor Cluj Napoca.

Delia a fost impresionata profund, atat de mult incat i-a propus lui Bittman sa le fie nasi: “Ce ziceti? Vreti sa fiti finutii nostrii?”.

Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook