X Factor Romania este un show de televiziune care permite aspirantilor la muzica sa isi etaleze vocile. Acesta este difuzat pe canalul Antena 1 în România. Competitia este deschisa atat artistilor precum si grupurilor,show-ul are in componenta 3 judecatori, Stefan Banica - X Factor, Horia Brenciu - X Factor, Delia Matache - X Factor. Fiecare judecător este atribuit unuia dintre cele trei categorii : sub 18 ani, pana in 25 ani, peste 25 ani. Show-ul xfactor a ajuns la sezonul 3

Uzzi, Puya si Cheloo, pe scena X Factor!

A demonstrat-o din momentul in care a intrat pe scena, cand Cheloo, maestrul intimidarii, l-a luat tare: “Yo, yo!”. Fara frica, tanarul raspunde “Yo!”. Cheloo nu se opreste: “Yo, yo, yo, yo!”. Pavel nu se lasa si pare ca ii da lectii juratului X Factor, cu runda insiruirea impresionanta de “yo, yo”-uri.

“Sa vedem ce stii sa faci”, il provoaca Cheloo. Incepe “Poveste fara sfarsit”, semnata B.U.G. Mafia feat Catalina. O piesa hip-hop ca oricare alta, insa Cheloo asculta atent. Foarte atent. Dar daca a gasit ceva interesant in pustiul bucurestean, mimica nu tradeaza nimic. “Versuri proprii?”, intreaba imediat cum Pavel termina de cantat. Tanarul recunoaste, nu a compus nimic. Necrutator, juratul contreaza “Sunt mii se oameni care ne pot canta versurile si noua (nr. – Parazitii), si celor de la B.U.G. Mafia, si lui Puya, dar trebuie sa ai cateva versuri care sa-ti apartina. Asta e conditia mea.”

Pentru ca nu e sigur ca poate compune in timp real, Pavel e nevoit sa vina cu ceva in plus. Incearca tot o piesa B.U.G. Mafia, colaborare cu Mario – “Strazile”. Ceva mai deschis, Cheloo recunoaste “Uzzi e-n pericol, frate!”. Vocea tanarului seamana atat de mult cu cea a cunoscutului rapper, incat juratul X Factor nu pare a fi foarte departe de adevar.

xfactor.a1.ro
Comenteaza aceasta stire prin intermediul Facebook